Bruidskapsel

Gefeliciteerd, je gaat trouwen!

Daarbij hoort natuurlijk een bruidskapsel. Voor een bruidskapsel waarin je de hele dag straalt ben je bij mij aan het juiste adres!

Het is bij een bruidskapsel gebruikelijk dat we ongeveer 4-6 weken voor de grote dag 1 of 2 proefkapsels gaan maken. Zo kunnen we kijken welk kapsel het beste bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

Bij het maken van een afspraak voor het proefkapsel kun je eventueel alvast wat wensen doorgeven. Daarbij vraag ik je ook een foto aan te leveren van de jurk/trouwoutfit. Zo kan ik goed inschatten welke bruidskapsels passen bij de stijl van de jurk/trouwoutfit en ga ik alvast aan de slag. Op de dag van het proefkapsel  komt alles samen met jouw wensen en ideeën en komen we tot een kloppend plaatje!

Op dé dag kom ik, op het door jou gewenste tijdstip, thuis of op locatie langs voor de styling van het door jouw gekozen bruidskapsel. Naast de styling voorzie ik je nog van enkele tips en een stylingproduct zodat je onbezorgd de hele dag kunt gaan genieten.

En wil je in de avond nog een touch up van je kapsel  en/of heb je naast je eigen bruidskapsel nog daggasten die graag hun haren willen laten doen? Ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het lijkt me leuk om ook jouw kapsel te mogen stylen!